Detox

Om te kunnen starten met een behandeltraject bij Serenity moet je minimaal 10 dagen abstinent zijn. Mogelijk betekent dit dat je moet ontgiften van alcohol, drugs of medicijnen. Je bent zo gewend aan het middel dat je lichamelijk afhankelijk bent. Als je plotseling stopt kan je afkickverschijnselen ervaren zoals hartkloppingen, zweten, rillen, slecht slapen, spierpijn, hoofdpijn etc. Dit proces kan erg moeilijk en vervelend zijn en in sommige gevallen zelfs gevaarlijk. Bij Serenity bieden we een ambulante detox waarbij je thuis wordt begeleid in het ontwenningsproces. Als het noodzakelijk is dat je wordt opgenomen, verwijzen we je door naar een partnerkliniek.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op. Wij gaan graag met je in gesprek om je vragen te beantwoorden.

Ambulante detox

Het vooruitzicht van een detox kan erg beangstigend zijn. Tijdens de ambulante detox doen we er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden in dit proces en om de ontwenningsverschijnselen te minimaliseren. Je wordt gemonitord door een arts en je hebt regelmatig contact met onze gespecialiseerde verpleegkundigen. 

De duur en ernst van de afkickverschijnselen is afhankelijk van het middel, de duur van de verslaving en de hoeveelheid van gebruik. Meestal duurt het niet langer dan 10 dagen. Daarna start je met het behandeltraject om de geestelijke verslaving aan te pakken.

Aanmeldprocedure

Aanmelden

1

Aanmelden kan online via het contactformulier of telefonisch – 043-2045003. Ons team staat voor je klaar.Lees meer

Intake

2

Tijdens het intakegesprek brengen we jouw problematiek in kaart en stellen we vast of een behandeling bij Serenity bij jou past.

Lees meer

Behandelplan

3

Met jouw specifieke situatie en behoeftes als uitgangspunt stellen we een behandelplan op maat samen.


Lees meer

Start

4

Krijg weer grip op je leven door zelfdestructieve patronen te doorbreken en afscheid te nemen van je verslaving.


Lees meer

cropped Logo cirkels los lichtblauw
Cliëntevredenheid
1 %
Gemiddeld cijfer
1

Aanmeldformulier