Nazorg

Als je behandeltraject is afgelopen ga je je opgedane kennis in de praktijk brengen en begint het ‘normale’ leven weer.  We gooien je natuurlijk niet meteen in het diepe. Je stroomt direct in in ons nazorgtraject. In het eerste half jaar heb je recht op 6 nazorggespreken met je individuele begeleider. Daarnaast zijn er groepsbijeenkomsten waar oud-cliënten elkaar kunnen treffen en ervaringen kunnen uitwisselen. Indien nodig kan er ook een nieuw behandeltraject gestart worden.

Tom bezoekt regelmatig de nazorgbijeenkomsten

“Het is echt heel fijn om mijn ervaringen te kunnen delen met mensen die hetzelfde doormaken en die precies weten waar ik het over heb.”

Groepsbijeenkomsten

Wekelijks faciliteren wij een groepsbijeenkomst voor oud-cliënten. In even weken is dit op zaterdag van 11.00 tot 12.30 en in oneven weken op donderdag van 15.00 tot 16.30. Verschillende thema’s die te maken hebben met een leven in herstel komen aan bod. Er is gelegenheid om ervaringen te delen en steun bij lotgenoten te vinden. Je mag zo lang als je wil deze bijeenkomsten blijven bezoeken. 

Extra begeleiding waar nodig

Mocht toch blijken dat extra begeleiding nodig is dan is het altijd mogelijk om een nieuw behandeltraject te starten. Je kan (opnieuw) instromen in de dagbehandeling, extra individuele sessies krijgen of starten met een traject om eventuele co-morbiditeit te behandelen.