Individueel traject

Als destructieve gewoontes dwangmatig worden dan is het verstandig om op tijd hulp te zoeken en de neerwaartse spiraal te doorbreken zodat je weer grip krijgt op je leven. Naast de dagbehandeling bieden wij ook een individueel ambulant traject op maat voor mensen die minder intensieve begeleiding nodig hebben. Afhankelijk van de ernst van de problematiek spreek je 1 of 2 keer per week met een psycholoog. Gemiddeld duurt een traject ongeveer 12 weken. Het behandelplan is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoeftes.

Individuele therapie verslavingszorg

Samengevat

Behandeling op maat

Geen twee personen zijn hetzelfde en daarom is geen behandeling hetzelfde. Samen met de regiebehandelaar stel je een behandelplan op. We kijken daarbij naar jouw specifieke situatie, de ernst van de problematiek en andere factoren die van belang zijn om jou zo goed mogelijk te begeleiden in je herstel.

Een of twee keer per week kom je naar onze locatie voor een gesprek met je behandelaar. Je krijgt een vast behandelteam toegewezen, bestaande uit een of twee behandelaren. Zij begeleiden jou gedurende het hele traject in je herstelproces. Als tijdens het behandeltraject naar voren komt dat je eventueel toch gebaat bent bij intensievere begeleiding, dan kan in overleg besloten worden dat je alsnog instroomt in de dagbehandeling.

Blijvend herstel

 

Tijdens je behandeling bij Serenity GGZ zul je de volgende kernwaarden herkennen: transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, passie en oprechte aandacht voor mensen. Deze zijn belangrijk voor onze instelling maar ook voor jou in je herstelproces. Blijvend herstel, dáár geloven we in en daar werk je naartoe. Jíj doet het, maar je doet het niet alleen!

Vergoeding

Een behandeling bij Serenity wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Aanmeldprocedure

Aanmelden

1

Aanmelden kan online via het contactformulier of telefonisch – 043-2045003. Ons team staat voor je klaar.Lees meer

Intake

2

Tijdens het intakegesprek brengen we jouw problematiek in kaart en stellen we vast of een behandeling bij Serenity bij jou past.

Lees meer

Behandelplan

3

Met jouw specifieke situatie en behoeftes als uitgangspunt stellen we een behandelplan op maat samen.


Lees meer

Start

4

Krijg weer grip op je leven door zelfdestructieve patronen te doorbreken en afscheid te nemen van je verslaving.


Lees meer

cropped Logo cirkels los lichtblauw

Aanmeldformulier