Verwijzers

Serenity behandelt volwassenen met een verslaving met of zonder co-morbiditeit. Onze behandeling is gericht op het bereiken van abstinentie waarbij we tevens de onderliggende problematiek aanpakken en cliënten begeleiden om de verschillende leefgebieden te verbeteren.  

De behandeling wordt uitgevoerd door een gepassioneerd team van psychologen, een psychiater, een arts, verpleegkundigen, sociaal werkers en ervaringsdeskundigen.

Groepstherapie

Exclusiecriteria

Serenity is niet geschikt voor mensen die:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSerenity GGZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Hulp bij verslaving

Onze unieke behandelmethode

Ons gepassioneerde, multidisciplinaire team van professionals en ervaringsdeskundigen begeleidt jou op de weg naar blijvend herstel. Wij zijn van mening dat verslaving vaak gepaard gaat met andere problematiek zoals depressie, angst, ADHD of trauma. Daarom bieden we een geïntegreerd programma waarin we niet alleen de verslaving aanpakken maar ook naar de onderliggende oorzaken kijken. Met onze persoonlijke aanpak in een kleinschalige setting helpen wij jou om weer grip op je leven te krijgen.

Sanne overwon haar alcoholverslaving

Sanne, 28 jaar

Alcoholverslaafd

“Fijne en capabele en zeer professionele mensen met aandacht voor elk individu en voor het groepsproces.”